Over Ons

Verzekeren in Thailand.nl heeft kantoren in Hua Hin en Pattaya en handelt onder de naam AA Insurance Brokers Co.,Ltd. Binnen onze kantoren zijn gedreven en deskundige Nederlanders werkzaam. Wij verzorgen dan ook verzekeringen door heel Thailand voor Nederlandstalige expats. U zult ervaren hoe prettig het is de complexe materie van verzekeringen in uw eigen taal op heldere en begrijpelijke wijze uitgelegd te krijgen.
Neem contact met ons op

Wie zijn wij

www.verzekereninthailand.nl is opgericht in 2006 door de Nederlanders Andre Vromans en Matthieu Heijligenberg in Hua Hin. Waar de aandacht in eerste instantie voornamelijk regionaal gericht was, groeiden we langzaam maar zeker uit tot een kantoor met klanten die over heel Thailand verspreid wonen. Al vanaf de start van ons kantoor was er een nauwe samenwerking met AA Insurance Brokers Co.,Ltd. uit Pattaya. Deze samenwerking heeft uiteindelijk geresulteerd in een overname van het AA kantoor in Pattaya. Sinds 2015 bedienen we onze klanten dan ook vanuit zowel Pattaya als Hua Hin en is het voornemen om in meerdere plaatsen een kantoor te openen. Wij werken samen met de meest toonaangevende verzekeringsmaatschappijen en combineren een hoge kwaliteit dienstverlening met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor verzekeringen. Het regelen van een verzekering voor uw huis, condo, auto, motor of ziektekosten is ons dagelijks werk. Ons streven is uw leven hier in Thailand zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

AA Insurance Brokers wordt gerund door een toegewijd team met vele jaren ervaring op het gebied van verzekeringen in Thailand. Onze klanten variëren van particulieren tot internationale bedrijven. Ons motto is: als het kan worden verzekerd, zullen we het verzekeren. Wij streven ernaar om de beste dekking te krijgen tegen de meest gunstige prijs voor iedere verzekering die u nodig heeft.

Neem contact met ons op

Pang
Renewals Hua Hin office

Tip
Sales and Back Office Hua Hin

May
Sales Hua Hin office

Bim
Sales Pattaya office

Nam
Sales Pattaya office

Lek
Accounting Pattaya office

Mom

Matthieu
Hua Hin en Pattaya

Peter
Manager Pattaya office

Andre
Hua Hin en Pattaya

Wim
Sales Pattaya Office

Laatste Nieuws

  • Mei 1, 2016
    Nieuwe Website
    Onze nieuwe website is in de lucht.
  • Pattaya
    Wij hebben nu ook....
    Een kantoor in Pattaya. Na een jarenlange samenwerking is het kantoor van AA Insurance Brokers in Pattaya overgenomen door www.verzekereninthailand.nl. Op deze wijze willen we onze klanten in Pattaya een betere service bieden

Dutch MKB Thailand shared their post.

MKB Thailand is erg blij met, alweer, een nieuwe sponsor. Andre en Matthieu van Verzekeren in Thailand waren al lid van MKB Thailand vanaf het eerste uur. Trouwe leden en echte, hardwerkende, MKB mensen. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat ze echt alles weten hoe je je zelf kunt verzekeren in het land van de glimlach. Dat ze altijd bereikbaar zijn en eerlijke voorlichting service en hulp geven indien nodig. Nu zijn ze dus ook nog sponsor geworden door het plaatsen van een banner op onze, steeds meer geklikte, website www.mkbthailand.com.

Dank je wel jongens voor jullie ondersteuning! Ook uw bedrijf kan MKB Thailand ondersteunen. We bieden daarvoor verschillende mogelijkheden en we bereiken steeds meer bedrijven in Nederland en Thailand. Perfecte manier voor promo als dat uw doelgroep is. Stuur een mailtje naar Martien@MKBThailand voor meer info. Wat meer info over Verzekeren in Thailand: Verzekeren in Thailand.nl heeft kantoren in Hua Hin en Pattaya en handelt onder de naam AA Insurance Brokers Co.,Ltd. Binnen ons kantoor zijn gedreven en deskundige Nederlanders werkzaam. Wij verzorgen dan ook verzekeringen door heel Thailand voor Nederlandstalige expats en ondernemers. U zult ervaren hoe prettig het is de complexe materie van verzekeringen in uw eigen taal op heldere en begrijpelijke wijze uitgelegd te krijgen. Wij kunnen u adviseren bij het vinden van een op uw persoonlijke omstandigheden toegesneden verzekering. Wij werken nauw samen met tientallen maatschappijen, zowel uit Thailand als daarbuiten, en zijn dus altijd in staat maatwerk aan te bieden. Hierbij geniet u bij betrouwbare maatschappijen van de beste dekking tegen de meest gunstige premie. En is die verzekering eenmaal afgesloten, dan staan wij voor vragen 24 uur per dag voor u klaar! www.verzekereninthailand.nl

ERVARINGEN VAN KLANTEN (rechtstreeks overgenomen van Thailandblog)

 Jan Moeskops (NL)

"Ik heb echt VERSCHRIKKELIJK veel aan deze mensen gehad. KLASSE!"

 Marleen

Niets dan lof. Snel, en voor- en nazorg top. (NL)

 Frans Thailand (NL)

Al meer dat 4 jaar voor ziekte kosten verzekerd bij deze Club en bevalt mij prima goed contact en goed advies beter dan welk bureau dan ook..dus je kunt zonder problemen zaken met ze doen..ook sponsor van. Pdec..

 Printen (NL)

Met Matthieu en Andre kan je met gerust hart in zee gaan. Prima ervaringen in al die jaren dat ik al mijn verzekeringen bij hun heb ondergebracht. Niet alleen de vlotte service, maar met name de prima voorlichting over de verzekering die je wilt hebben, klinkt als een klok.

 Daniel Drenth (NL)

Sinds een paar maanden ook verzekering voor motorbike geregeld. Veel goede adviezen en alles snel geregeld. Dus geen negatieve ervaringen. Moet ze zelf ook even bellen voor een ziektekosten verzekering en zou hun dan ook echt aanraden, mede op basis van goede ervaringen van kennissen

 C.Pruimers (NL)

Zeer betrouwbaar adres en Andre en Matthieu zijn zeer behulpzame mensen. Ik heb er nu 2 jaar ervaring mee en kan je hen van harte aanbevelen.

 Rembrand van Duijvenbode (NL)

Ik heb anderhalf jaar ervaring met Andre en vooral Matthieu inzake de ziektekostenverzekering en ben er zeer positief over hen. Ik kan je hen zeker aanbevelen.

 Ron (NL)

Heb al 7 jaar ervaring met André en Matthieu, staan altijd klaar voor je, goede uitleg, en geen probleem met geld uitkeren.

Neem contact met ons op
Contact Hua Hin
Wong Chomsin Building, Office 504
83/14 Phetkasem Road
Hua Hin, Prachuab Khiri Khan
77110 Thailand.
Skype: huahin.aainsure
Kantooruren:
ma/vr 10.00-17.00 uur
GPS
N 12°33,975'
E 099°57,521
Telefoon: +66 (0) 32 532 783
Matthieu: +66 (0) 810 067 008
Andre: +66 (0) 894 100 163
FAX: +66 (0) 32 532 783
Contact Pattaya
565/62 Moo 10 (Naast de Big C)
South Pattaya
Nongprue
Banglamung
Chonburi 20150, Thailand
Kantooruren:
ma/vr 08.30-17.30 uur
GPS
N 12.91621°
E 100.89496
Telefoon: +66 (0) 38 415 795-6
Wim: +66 (0) 971 890 190
Fax: +66 (0) 38 374 251